RIK VAN HOOIDONK

    06-51605983

HOME
RIK VAN HOOIDONK
WERKZAAMHEDEN
FOTOALBUM
FAVORIETEN
CONTACT

 

Rik van Hooidonk (1961) is geboren en getogen in leiden. In 1980 begon hij als geluidstechnicus van  The Shoes, die toen net begonnen aan een  comeback (klik hier voor een biografie, of hier voor de platenverzameling). Dit was natuurlijk nog op hobby basis, maar wel gelijk een prima leerschool. Vaak bomvolle zalen, en geluidsapparatuur die ook nog in een ontwikkelingsfase zat.  Storingen opzoeken en verhelpen was in die tijd een eerste vereiste.

In de loop van de tijd kwamen er steeds meer bands en orkesten bij die ook gebruik wilde maken van zijn apparatuur en zijn trucjes. Van Herman  Brood tot een klassiek strijkje,.. alles kwam voorbij. En al snel werd het een tweede baan naast zijn fulltime job als administratief medewerker (bij Nedlloyd, één van de grootste rederijen van Nederland).

In 1990 werd het toch wel erg zwaar, en stopte hij met zijn kantoorbaan. Vanaf dat moment was hij fulltime geluidstechnicus. Door de jaren heen is hij uitgegroeid tot  een allround technicus, bekent met alle facetten van het vakgebied. Zijn CV is  verwerkt in het fotoalbum. Zweef over de miniatuur foto's voor de info, en klik voor een vergroting.

     

HOME | RIK VAN HOOIDONK | WERKZAAMHEDEN | FOTOALBUM | FAVORIETEN | CONTACT

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 03 januari 2008